Nyheter – Göteborg

 

Här kan ni läsa om de nyheter som fanns på plats under Sy & Hantverksfestivalen i Göteborg den 25-27 augusti 2017

 


By Mårs AB                 

C05:05

Poncho i Visby Rosen

  Kofta i tunn ull


 
Ullväst med fickor i ull


Fingerfärda 

C04:02

 

Ett broderi för den som vill skapa något eget och bestämma själv. Materialsatsen heter ”Efter behag” och finns att få tryckt på lin eller ull, som kudde eller liten tablett. I förpackningen ligger stygnförslag och inspirationsbilder


Garnlycka

C04:44

 

Spexigt handfärgade garner i liten skala- unikt och exklusivt.

Inspiration till färger hittar Petra i naturen, mat, godis, låttexter och ord. Ingen härva blir den andra lik.

 

 


 Gigantgarner

C00:06

Mys på bryggan med en härlig filt i gigantgarn

 

Moss-stickad filt, passar både liten och stor

 

 

 Armstickad kudde i gigantgarn

 

 

 Gigantgarnet finns i många olika färger


JNY Colorful Kids

C02:20

Våra print designas på plats i Åre av våra fantastiska illustratörer som inför hösten har inspireras av sagolandet inför skapande av höstens print. 

Vi tror att barn vill vara barn och inte små vuxna. Kläder och tyger för barn ska vara sköna, färgglada och gjorda med största omsorg i alla led. Vår strävan är inte att alla vuxna ska  gilla våra kläder och tyger utan att alla barn ska älska dem”


Kreativt Broderi 

C04:49

 

Med de vackert handfärgade sidenbanden kan man brodera på tyg men även göra vackra dekorationer på kläder, kuddar eller som här på ett diadem till en brudnäbb.

 


 Lilla Pärlan- Dilectum AB

C02:40

 

Få Inspiration av våra olika prototyper som vi har med oss.Till festivalen har vi också med oss nyheter i rostfritt stål, halvädelstenar, kokos- och snäckskalspärlor och mycket mer.

 


Morojag

C02:43

Här finner ni handgjord keramik med lantlig och modern design. Utmärkande att keramiken har mönster av virkade dukar och spets.


Organic Knitters

C03:23

Mönstret till sjalen ”Joyful” släpps den 25 augusti, precis lagom till Sy- och hantverksfestivalen! För att sprida så mycket glädje som möjligt är mönstret alldeles gratis. Beställ i vår monter (C03:23) eller från organicknitters.com och mönstret skickas direkt till din e-post. Till sjalen behövs tre härvor i tre olika färger, mixa och matcha fritt bland garnerna i vår monter. Organic Knitters är från och med hösten 2017 återförsäljare av Dandelion Yarns. Med oss till Sy- och hantverksfestivalen har vi massor av garngodis färgat för hand av Anna på Dandelion Yarns.


Quiltpassion

C04:40

Om du väntar eller har småbarn i din närhet, kan detta vara ett roligt projekt!
Changing Station är en liten, smidig skötväska med bra förvaringsfickor för blöjor och våtservetter.
Själva dynan” tas lätt loss och tvättas i tvättmaskin. Mönstret är på engelska, men väldigt tydligt, från ByAnnie. Quilt Passion säljer mönstret och alla tillbehören.

 


Catch All Caddy
är den perfekta förvaringen när du ska på syträffar! Förvara alla prylar du behöver ha med dig i den.Den pryder nog sin plats på skärbordet där hemma i ditt syrum också!Mönstret är på engelska, men väldigt tydligt, från ByAnnie. Quilt Passion har också spelat in en serie youtube-filmer med instruktioner på svenska!

 

OK
På Syfestivalen använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?