Tävlingar

Tävla tillsammans med våra utställare i Göteborg

Tillsammans med våra utställare erbjuder vi tävlingar inför varje mässa. Ta chansen att vinna fina priser. Vinnarna meddelas via mejl och vinsten hämtas på mässan i utställarens monter. 
Tävlingar som är aktuella presenteras här löpande.

Tävla med Cissi & Selma

Cissi & Selma är ett svenskt designföretag som funnits sen 2007. Vår vision är att göra Sverige mer färgglatt och samtidigt producera hållbara kläder. Vi inspireras av 50-70-talet och gillar färg och mönster.

Hos oss hittar du egendesignade, ekologiska tyger med cyklar, tigrar, blommor etc. i glada färger. Svara på frågan och var med och tävla om 1 meter av vårt fina ekologiska trikåtyg Daisy blå (värde 349 kr). 

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Cissi & Selmas monter, C02:52, på Sy- & Hantverksfestivalen 16-18 februari. 

Lycka till!

Tävla med Quiltknuten

Hos Quiltknuten hittar du det mesta en quiltare behöver, som tyger, vadd, mellanlägg, tillbehör och Quiltknutens egna mönster.

Svara på frågan och tävla om tygclips, som håller tyget på plats istället för knappnålar.  

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Quiltknutens monter, C07:51, på Sy- & Hantverksfestivalen 16-18 februari. 

Lycka till!

Tävla om en virkad väska!

Nu kan du vinna väskan Zoe, från Ritah Ricky. Svara på frågan för att vara med i tävlingen. Ett tips är att gå in på hemsidan här för att hitta svaret på frågan.

Väskan finns i färgerna blå, svart, grön och röd. 

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Ritah Rickys monter, C05:70, på Sy- & Hantverksfestivalen 16-18 februari. Där får vinnaren själv välja färg på väskan. 

Tävla om en tatuering!

Ta chansen att bli tatuerad på mässan! Jimmy Stridh från Rackare Tatuering är på plats och erbjuder dig ett urval av tatueringar, inspirerade av handarbete.

Jimmy tävlar ut en tatuering, värde 1500 kronor. Tatueringen görs på plats under Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm.

Observera att det ej går att förhandsboka tid då det tillämpas drop- in. På plats kan du välja mellan ett antal färdiga motiv.

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas ut i Rackare Tatuerings monter C07:66.

Instagram: rackare.tatuering

Tävla med Limmo design

Med anledning av det aktuella boksläppet har vi en finfin tävling här. Du kan vinna ett exemplar av boken 52 weeks of accessories och ett garnpaket för att sticka toffeln Juni, designad av Kajsa Vuorela.

Du behöver bara svara på frågan nedan för att vara med och tävla. Tävlingen avslutas den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via e-post och vinsten hämtas ut i Limmo designs monter, C02:61, på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm 16-18 februari. Lycka till!

Tävla med Opalgarn!

Du kan vinna 8 st garnnystan, ett av varje färgkombination av Opalgarns fina kollektion Lövblåsare! Svara på frågan nedan innan den 9/2 kl 13 för att vara med och tävla. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Opalgarns monter C09:54 på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm.

Lycka till! 

Tävla med Clurigt!

I vårt koncept #allakansyiläder finns många olika materialsatser. Här hittar du allt från armband och kylskåpsmagneter till kontokortsfodral och väskor! Gemensamt för alla materialsatser är hålen för stygn färdigt gjorda. De färdiga hålen gör det enkelt och roligt att sy och stygnen kommer automatiskt i jämna raka rader! Till de flesta materialsatser hittar du en enkel instruktionsfilm här.

En favorit bland våra #allakansyiläder materialsatser är Komplement Rak som du ser på bilden. Materialsatsen ger dig ett snyggt och praktiskt avslut på din väska och en stängning med magnetknapp. Allt du behöver kommer med i materialsatsen. Läder, magnetlås, D-ringar för fäste av axelrem, tråd och nål, men vad är det för nål? Svara nedan för att delta i tävlingen. Vinsten är ett presentkort på 300 kr att handla för i montern!

Tävlingen avslutas den 9:e februari kl 13.00 och vinnaren meddelas via e-post. Vinsten hämtas på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm den 16-18 februari i Clurigts monter C07:70.

Tävla om en Tanja-jacka!

Var med och få chansen att vinna en unik, vändbar, handkviltad Tanja-jacka i siden, modell LJSf, till ett värde av 2798 kr.

Svara på frågan för att lämna ditt tävlingsbidrag. Tävlingen pågår här på hemsidan fram till 15/2 kl 18, och fortsätter i Tanjas monter, C04:70, på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm fram till den 18/2 kl 15. Där och då, på mässan, dras en vinnare. 

Vinnaren informeras per mejl och på hemsidan www.tanjaunlimited.se. Lycka till!

Besök Tanjas monter för att prova ut vilken storlek du har. Tanja-jackans 7 olika storlekar heter: Tiny, Pink, Red, Orange, Green, Yellow och Fully Grown.

Följ på Facebook

Tävla med Vindigo!

Vindigo AB erbjuder unika textilier som är noggrant tillverkade av skickliga minoritetskvinnor i Vietnam. Vår kollektion inkluderar råa hampatyger, batiktyger, vintagekläder, handgjorda väskor, heminredning, kuddfodral och bordslöpare, skapade med traditionella metoder som handvävning, batikmönster, broderi och naturlig färgning.

Nu kan du vinna ett blått kuddfodral i batik från Vindigo, värde 350 kr. Du behöver bara svara på frågan nedan för att vara med. Tävlingen avslutas den 9/2 kl 13.00. Vinnaren meddelas via e-post och vinsten hämtas på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm 16-18 februari i Vindigos monter C12:40.  

Lycka till! 

Tävla med Pysselbolaget!

I boken “Vackra halsband att göra själv” får du roliga idéer och smarta tips för att skapa halsband av pärlor, lera, knappar och krympplast. Svara på frågan nedan och ta chansen att vinna ett exemplar av den helt nya boken! 

Tävlingen avslutas den 9:e februari kl 13.00 och vinnaren meddelas via e-post. Vinsten hämtas på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm den 16-18 februari i Pysselbolagets monter C08:51.  

Läs mer på Pysselbolagets hemsida.

Tävla med Tufterian!

Vinn en plats på en tvådagars tuftningsworkshop hos Tufterian (värde 2950 kr)! Hitta svaret på Tufterians hemsida.

Villkor: Vinsten kan inte bytas in mot kontanter och gäller under 2024. 

Tävlingen pågår till den 9:e februari kl 13 och vinnaren meddelas via mejl. Du hittar Tufterian på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm 16-18 februari i monter C08:64

Translate »