Pressinformation

PROJEKTLEDARE

Linnea Olsson

Varmt välkommen till Sveriges största handarbetsmässa!

Sy- & Hantverksfestivalen är en given och populär mötesplats för handarbetsintresserade, runt om i Sverige. Mässan arrangeras varje år i Malmö, Göteborg, Umeå och Stockholm, vår och höst. 

Festivalerna är till för både de som har mycket kunskap och söker material och inspiration, men lika mycket för nyfikna nybörjare som vill lära sig nya tekniker. Det är också en mötesplats för alla som delar passionen för handarbete. 

Ett mycket stort antal workshops genomförs under Sy- & Hantverksfestivalen. Här kan besökaren lära sig något nytt eller bygga på sitt kunnande. Kombinationen av många utställare och workshops är det som gör mässkonceptet så framgångsrikt. Intresset är störst för stickning och sömnad men även den som vill virka, väva, tova, brodera, göra egna smycken eller prova andra handarbetstekniker har mycket att hämta.

Önskar du mer information kring Sy- & Hantverksfestivalen tveka inte kontakta projektledare Linnea Olsson. För att ladda ner högupplösta pressbilder se Mynewsdesk Sy- & Hantverksfestivalen

Pressackreditering - Anmäl dig här!

Som journalist är du alltid välkommen att besöka Sy- & Hantverksfestivalen! Vill du ackreditera dig, fyll i formuläret enligt nedan.

Vi vill gärna ha dina uppgifter för kommande utskick, varför vi ber dig att fylla i detta. På mässan är du välkommen att visa upp din giltiga presslegitimation i vår information som ligger i entrén. Då berättar vi mer om mässan och ger dig ett presskort.

Välkommen till Sy- & Hantverksfestivalen – mässan för kreativa sinnen!

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Vilken mässa önskar du ackreditera dig till?*
Translate »