Om oss

Under de senaste 20 åren har vi på Numera Mässor arrangerat Sy- & Hantverksfestivalen. Mässan, som arrangeras från Malmö i söder till Umeå i norr, är en given mötesplats för den handarbetsintresserade. Intresset märks tydligt i våra publiksiffror som ligger på höga och stabila nivåer. Under 2023 besöktes vi av över 43 000 entusiastiska och engagerade besökare, vilket vi tycker är fantastiskt roligt! 

Tillsammans med våra utställare skapar vi en plats för dem som har mycket kunskap och söker material och inspiration, men även för de nyfikna nybörjare som vill lära sig nya tekniker.

Intresset är stort, som du ser. Det har alltid funnits men byter skepnad ibland. Generationerna möts här med barn och barnbarn som följer med och inspireras.

Projektledare 

Linnea Olsson

Projektsäljare

Sanna Lindén

Projektkoordinator

Lena Fernholm

Sy- och Hantverksfestivalen i Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Numera Mässor AB, ett företag med sitt kontor i Malmö, och som varje år arrangerar ett tiotal olika mässor runt om i landet. Sedan Numera Mässor tog över Sy- & Hantverksfestivalen år 2003, har vi arrangerat Festivalen 66 gånger. 

Translate »