Tävlingar

Tävla tillsammans med våra utställare i Malmö

Tillsammans med våra utställare erbjuder vi tävlingar inför varje mässa. Ta chansen att vinna fina priser. Vinnarna meddelas via mejl och vinsten hämtas på mässan i utställarens monter. 
Tävlingar som är aktuella presenteras här löpande.

Tävla med Cissi & Selma

Cissi & Selma är ett svenskt designföretag som funnits sen 2007. Vår vision är att göra Sverige mer färgglatt och samtidigt producera hållbara kläder. Vi inspireras av 50-70-talet och gillar färg och mönster.

Hos oss hittar du egendesignade, ekologiska tyger med cyklar, tigrar, blommor etc. i glada färger. Svara på frågan och var med och tävla om 1 meter av vårt fina ekologiska trikåtyg Daisy blå (värde 349 kr). 

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Cissi & Selmas monter, C02:52, på Sy- & Hantverksfestivalen 16-18 februari. 

Lycka till!

Tävla med Quiltknuten

Hos Quiltknuten hittar du det mesta en quiltare behöver, som tyger, vadd, mellanlägg, tillbehör och Quiltknutens egna mönster.

Svara på frågan och tävla om tygclips, som håller tyget på plats istället för knappnålar.  

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Quiltknutens monter, C07:51, på Sy- & Hantverksfestivalen 16-18 februari. 

Lycka till!

Tävla om en virkad väska!

Nu kan du vinna en väska från Ritah Ricky. Svara på frågan för att vara med i tävlingen om en av väskorna du ser på bilden intill. Ett tips är att gå in på hemsidan här för att hitta svaret på frågan.

Tävlingen pågår till den 25/3 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Ritah Rickys monter, F:12, på Sy- & Hantverksfestivalen 5-7 april i Malmö. 

Tävla om en tatuering!

Ta chansen att bli tatuerad på mässan! Jimmy Stridh från Rackare Tatuering är på plats och erbjuder dig ett urval av tatueringar, inspirerade av handarbete.

Jimmy tävlar ut en tatuering, värde 1500 kronor. Tatueringen görs på plats under Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm.

Observera att det ej går att förhandsboka tid då det tillämpas drop- in. På plats kan du välja mellan ett antal färdiga motiv.

Tävlingen pågår till den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas ut i Rackare Tatuerings monter C07:66.

Instagram: rackare.tatuering

Tävla med Limmo design

Med anledning av det aktuella boksläppet har vi en finfin tävling här. Du kan vinna ett exemplar av boken 52 weeks of accessories och ett garnpaket för att sticka toffeln Juni, designad av Kajsa Vuorela.

Du behöver bara svara på frågan nedan för att vara med och tävla. Tävlingen avslutas den 9/2 kl 13. Vinnaren meddelas via e-post och vinsten hämtas ut i Limmo designs monter, C02:61, på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm 16-18 februari. Lycka till!

Tävla med Clurigt!

Vi säger hej till Snagg! En ny #allakansyiläder materialsats som hjälper dig sy en liten tuff axelremsväska i vackert läder från Tärnsjö garveri. Som i alla våra materialsatser är lädret tillskuret och har färdiga hål för söm som gör det lätt att sy ihop delarna för hand.
I vår monter kan du vara med på en workshop och få hjälp att komma igång med monteringen av väskan.
 
Snagg finns i flera färger som standard och när vi är på mässa tar vi alltid med några extra tillfälliga färger som det finns begränsat antal av. Välkommen till vår monter för att kolla in materialsats och färger!
 
Vinsten är ett presentkort på 300 kr att handla för i montern!
 
Tävlingen avslutas den 25:e mars kl 13.00 och vinnaren meddelas via e-post. Vinsten hämtas på Sy- & Hantverksfestivalen i Malmö den 5-7 april i Clurigts monter A:27.

Tävla med CrochetByKim

Tävla om ett valfritt amigurumi-kit och en projektkasse. Beskriv med några ord hur den perfekta pysselkassen ska se ut. Det kan vara inriktat på ett specifikt hantverk, eller en generell kasse. 
 
Tävlingen avslutas den 25:e mars kl 13. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i CrochetByKims monter B:28 på Sy- & Hantverksfestivalen i Malmö.
 

Lycka till!

Tävla med Opalgarn!

Du kan vinna 8 st garnnystan, ett av varje färgkombination av Opalgarns fina kollektion Lövblåsare! Svara på frågan nedan innan den 25/3 kl 13 för att vara med och tävla. Vinnaren meddelas via mejl och vinsten hämtas i Opalgarns monter E:27 på Sy- & Hantverksfestivalen i Malmö.

Lycka till! 

Tävla om en Tanja-jacka!

Var med och få chansen att vinna en unik, vändbar, handkviltad Tanja-jacka i siden, modell LJSf, till ett värde av 2798 kr.

Svara på frågan för att lämna ditt tävlingsbidrag. Tävlingen pågår fram till 4/4 kl 14. Efter mässan dras en vinnare. Vinnaren informeras på Tanjaunlimitedfacebook. Lycka till!

Besök Tanjas monter, B:01, på Sy- & Hantverksfestivalen i Malmö för att prova ut vilken storlek du har. Tanja-jackans 7 olika storlekar heter: Tiny, Pink, Red, Orange, Green, Yellow och Fully Grown.

Följ på Facebook

Tävla med Vindigo!

Vindigo erbjuder unika textilier som är noggrant tillverkade av skickliga minoritetskvinnor i Vietnam. Vår kollektion inkluderar råa hampatyger, batiktyger, vintagekläder, handgjorda väskor, heminredning, kuddfodral och bordslöpare, skapade med traditionella metoder som handvävning, batikmönster, broderi och naturlig färgning.

Nu kan du vinna ett kuddfodral från Vindigo, värde 320 kr. Du behöver bara svara på frågan nedan för att vara med. Tävlingen avslutas den 25/3 kl 13.00. Vinnaren meddelas via e-post och vinsten hämtas på Sy- & Hantverksfestivalen i Malmö 5-7 april i Vindigos monter E:28.  

Lycka till! 

Tävla med Pysselbolaget!

I boken “Vackra halsband att göra själv” får du roliga idéer och smarta tips för att skapa halsband av pärlor, lera, knappar och krympplast. Svara på frågan nedan och ta chansen att vinna ett exemplar av den helt nya boken! 

Tävlingen avslutas den 9:e februari kl 13.00 och vinnaren meddelas via e-post. Vinsten hämtas på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm den 16-18 februari i Pysselbolagets monter C08:51.  

Läs mer på Pysselbolagets hemsida.

Tävla med Tufterian!

Vinn en plats på en tvådagars tuftningsworkshop hos Tufterian (värde 2950 kr)! Hitta svaret på Tufterians hemsida.

Villkor: Vinsten kan inte bytas in mot kontanter och gäller under 2024. 

Tävlingen pågår till den 9:e februari kl 13 och vinnaren meddelas via mejl. Du hittar Tufterian på Sy- & Hantverksfestivalen i Stockholm 16-18 februari i monter C08:64

Translate »