Välkommen som utställare!

Inför din medverkan vill vi att du kollar igenom utställarinformationen och tar en stund till att fylla i formuläret med dina uppgifter. Produktinformation, webbsida och betalningsmetod hamnar i utställarlistan.  

Får du inte svar på dina frågor här, så kontakta någon av oss i projektteamet. Vi hjälper dig gärna så att ditt deltagande hos oss blir så framgångsrikt som möjligt.

Varmt välkommen!

Bra att veta inför ditt deltagande i Malmö 5-7 april

Teknik & Byggnation

I montern ingår golvyta och vita väggar, 2,5 m höga, 25 mm tjocka. De tål ca 5 kg.
För att beställa el, och eventuella mattor, bord och stolar, kontakta Malmö Mäss-Service. Mejla Natalie eller ring 076-525 70 22.

Godsadress

Gods som anländer till Malmömässan tas emot vid godsmottagningen och körs in i hallen efter uppbyggnad. Märk godset med uppgifter och adress: 

Sy- & Hantverksfestivalen
Företagsnamn, Monternummer
Namn, mobilnummer
Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Utställarband & Biljetter

Utställarbanden är personliga och till för de som jobbar i montern. De hämtas ut i informationsdisken under inflytt. Varje utställare är berättigad till 2 utställarband och ytterligare 1 per 3 kvm monteryta. 

Som utställare kan du beställa kundbiljetter för att bjuda in kunder och vänner till mässan. Dessa är digitala och du beställer dem via formuläret. Endast utnyttjade biljetter faktureras med 96 kr ex. moms. 

I grundavgiften ingår 5 st kostnadsfria biljetter som endast gäller på söndagar. Om ditt företag har adress i Sverige skickas dessa söndagsbiljetter ut till dig, annars finns de i Informationsdisken på mässan.

Inflyttning

Sedan den 1 januari 2024 är det obligatoriskt för samtliga som verkar på Malmömässan att registrera sig för att bli insläppt via lastgården. Detta gäller endast vid inflyttning. För att undvika köbildning på plats, rekommenderar vi att för-registrera er via den länk som skickats ut via mail.

Registreringen tar endast ett par minuter och du får ditt digitala pass skickat till ditt angivna mobilnummer. Möjlighet att registrera sig på plats kommer att finnas.

Inflytt till Malmömässan sker via port till höger om byggnaden. Ring det nummer som anges vid grinden och uppge namn, monternummer, registreringsnummer och telefonnummer.

Huvudingången är endast öppen under mässans genomförande.

15 mars

Sista dag för beställning av teknik till montern till ordinarie pris, därefter tillkommer påslag med 30%.

15 mars

Sista dag för förändring eller inlämning av uppgifter och produktinformation.

27 mars

Sista dag för beställning av kundbiljetter och utställarband.

Tider för inflyttning

4 april kl 07.00 – 20.00  

5 april kl 07.00 – 09.00

Viktiga datum

Marknadsföringsmaterial

Visa att du är med på Sy- & Hantverksfestivalen. Klicka här för att ladda ner banner, logga och affisch. 

Hotellerbjudande

Bo bekvämt och nära Malmömässan

Varför inte göra ditt besök på Sy- & Hantverksfestivalen till något utöver det vanliga? Stanna över natten, gå på Festivalen och passa även på att ta del av Malmös stora utbud av nöjen, kultur och shopping. Vi har samarbete med Malmö Arena hotel som ger 20% rabatt.

Fyll i och skicka in din information

Vänligen fyll i formuläret nedan för att ange uppgifter till utställarförteckningen och beställa utställarband och kundbiljetter. 

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Namn på beställare*
Beskriv era produkter med max 45 tecken
Antal utställarband = antal personer som ska jobba i montern.
Antal kundbiljetter, utöver de 5 söndagsbiljetterna som ingår.
Betalningsmetod*

Teamet

kontakta oss

Projektedare

Linnea Olsson
0732-36 90 71
[email protected]

Projektsäljare

Sanna Lindén
0702-66 75 62
[email protected]

Projektkoordinator

Lena Fernholm
0703-09 26 89
[email protected]

Translate »