Välkommen som utställare!

Inför din medverkan vill vi att du kollar igenom utställarinformationen och tar en stund till att fylla i formuläret med dina uppgifter. Produktinformation och webbsida hamnar i utställarlistan.  

Får du inte svar på dina frågor här, så kontakta någon av oss i projektteamet. Vi hjälper dig gärna så att ditt deltagande hos oss blir så framgångsrikt som möjligt.

Varmt välkommen!

Bra att veta inför ditt deltagande i Umeå 27-29 september

Teknik & Byggnation

I montern ingår golvyta och eventuellt vita väggar, 2,5 m höga. För att beställa el, och eventuella mattor, bord och stolar, gå till Nolias webbshop:  http://event.noliashop.se

Godsadress

Gods som anländer till Nolia tas emot vid godsmottagningen och körs in i hallen efter uppbyggnad. Märk godset med följande uppgifter och adress: 

Nolia AB
Sy- & Hantverksfestivalen
Utställande företag, monternummer
Kontaktperson, mobilnummer
Signalvägen 3
903 22 Umeå

Utställarband & Biljetter

Utställarbanden är personliga och till för de som jobbar i montern. De hämtas ut i informationsdisken under inflytt. Varje utställare är berättigad till 2 utställarband och ytterligare 1 per 3 kvm monteryta. 

Som utställare kan du beställa kundbiljetter för att bjuda in kunder och vänner till mässan. Dessa är digitala och du beställer dem via formuläret. Endast utnyttjade biljetter faktureras med 96 kr ex. moms. 

I grundavgiften ingår 5 st kostnadsfria biljetter som endast gäller på söndagar. Om ditt företag har adress i Sverige skickas dessa söndagsbiljetter ut till dig, annars finns de i Informationsdisken på mässan. 

Inflyttningstider

26 september kl 10.00 – 20.00

27 september kl 07.30 – 09.00  

6 september

Sista dag för beställning av teknik till montern till ordinarie pris, därefter tillkommer påslag med 50%. Teknikbeställning

6 september

Sista dag för inlämning eller ändring av uppgifter och produktinformation.

6 september

Sista dag för beställning av kundbiljetter och utställarband.

Viktiga datum

Marknadsföringsmaterial

Visa att du är med på Sy- & Hantverksfestivalen. Klicka här för att ladda ner banner, logga och affisch. 

Hotellerbjudande

Bo på hotell vid älven i centrala Umeå

Varför inte göra ditt besök på Sy- & Hantverksfestivalen till något utöver det vanliga? Stanna över natten, gå på Festivalen och passa även på att ta del av stadens utbud. Vi har ett  samarbete med Clarion Hotel i Umeå. Ta del av deras erbjudande 26-29 september och boka till rabatterat pris med följande kod: Hantverk 

Fyll i och skicka in din information

Vänligen fyll i formuläret nedan för att ange uppgifter till utställarförteckningen och beställa utställarband och kundbiljetter. 

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Namn på beställare*
Beskriv era produkter med max 45 tecken

Teamet

kontakta oss

Projektedare

Linnea Olsson
0732-36 90 71
[email protected]

Projektsäljare

Sanna Lindén
0702-66 75 62
[email protected]

Projektkoordinator

Lena Fernholm
0703-09 26 89
[email protected]

Translate »